May 4, 2020

Как да бъде удобна и красива? 

Темата за кухнята е наистина необятна. Ние, разбира се, няма да успеем да обхванем всичко, но поне ще се опитаме да ви представим най-основното и полезно, което трябва да знаете.

Голяма част от живота вкъщи се върти около кухнята. Важн...

February 22, 2018

Какво е добре да знаем преди да изберем осветителни тела за дома и работното място.

В тази статия ще разгледаме основни понятия и принципи, които е полезно да знаем при избора на осветление. В някоя от следващите статии ще навлезем в повече детайли и технически подробно...

February 5, 2018

Няма спор, че всички обичат новото и модерното. Всеки мечтае за чисто нов дом без проблемите на старото жилище. Всеки иска да работи в чисто нова, модерна офис сграда с всички удобства на съвременния свят.

Във всичко това няма нищо лошо. Освен, когато разваляме.

Раз...

January 26, 2018

Искаме да Ви покажем един интересен хотел в Сингапур, който наскоро посетихме. Това е страхотен пример за строго минималистична архитектура и дизайн.

Hotel Mono се намира в Чайна Tаун в сърцето на града. Характерно застрояване за този квартал са 3-етажни редови къщи. Хо...

January 21, 2018

Като запалени любители на зимните спортове, искаме да ви потопим в стила и уюта на едни от най-добрите ски вили по света. Ваканционните къщи и жилища винаги имат много характерен стил и излъчване. Планинските вили се открояват с особена топлина, удобство и чувство за г...

January 18, 2018

Една малка подробност, на която никога не обръщаме голямо внимание - первазите, може да развали или да завърши цялостната визия на интериора. Този дребен на пръв поглед детайл на  е често пренебрегван.

Тук ще Ви покажем, че изборът на первазите е сериозен елем...

December 7, 2017

Коледа е един от най-светлите празници. Толкова много светлини и украси осветяват последните дни от годината. 

Тази година ние сме подбрали няколко страхотни дизайнерски идеи за празнична коледна украса. Тази година Ви предизвикваме!

Бъдете креативни, бъдете дизайнери и...

November 10, 2017

Тук ще разкажем за частично преустройство на апартамент в София по наш проект.

Имахме удоволствието клиентите да ни се доверят изцяло, вслушаха се в нашите идеи и изпълниха всичко, което им предложихме. Разбира се, както всеки ремонт, не всичко мина по план. С много сп...

October 28, 2017

Не подценявайте това как обкръжаващата среда се отразява на здравето Ви, представянето Ви и удовлетворението Ви от работния процес.

Вижте факторите, които влияят ежедневно на работното ни място.

1ОСВЕТЛЕНИЕ

Качеството на осветлението влияе на настроението, умората и ст...

October 15, 2017

 

архитект: Соу Фуджимото /architect: Sou Fujimoto/

клиент: Шундзо Уеда /client: Shunzo Ueda/

„ ...в памет на жена ми...“

В следващите редове няма да ви представим известна къща на известен архитект, колкото история свързана със създаването ѝ.

И все пак, архитект на тази къ...

Please reload

c 2020 PLAN IDEA All Rights Reserved

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon