top of page

DESIGN CHRISTMAS | CHRISTMAS DESIGN


Коледа е един от най-светлите празници. Толкова много светлини и украси осветяват последните дни от годината.

Тази година ние сме подбрали няколко страхотни дизайнерски идеи за празнична коледна украса. Тази година Ви предизвикваме!

Бъдете креативни, бъдете дизайнери и направете една различна Коледа у дома. А ние ще Ви помогнем.

Безброй коледни украси се предлагат по магазините и сергиите всяка година. Много шарени, светещи, напудрени, лъскави и цветни орнаменти навсякъде около нас. Бъдете различни и заложете на стилната и ненатрапчива украса, която да радва окото, а не да го затормозява. Направете така че, тя да кореспондира с интериора във Вашия дом, за да се запази хармонията.

КОЛЕДНО ДЪРВО

Тази година Ви предизвикваме да намерите алтернатива на отрязаното коледно дърво, което се предлага на сергията. Вариантите и смелите идеи са много, а резултатите са уникални :

ДЕКОРАЦИИ И УКРАСИ

Може да заложите и само на декорации в коледен дух, без да имате задължително традиционната елха в дома си. Малките орнаменти и украси са детайлите, които допринасят за празничното настроение.

Ние Ви предлагаме няколко идеи в монохромни тонове и различни материали :

ДЪРВО И КАРТОН

БЕТОН

Една много смела и уникална идея за украса са бетоновите декорации, които толкова много ни харесват и вече сме добавили в списъка с покупки за празниците :

МЕТАЛ

 

За завършек на нашата дизайнерска Коледа, ще споменем и някои от най-големите в дизайна и техните представи за коледна украса. Колкото по-нестандартно толкова по-добре.

СКИ КОЛЕДА В HERMES

КОЛЕДА В JOSEPH FASHION, LONDON

Надяваме се, да сме Ви вдъхновили да изживеете една по-красива, различна и дизайнерска Коледа!

 

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.

JOIN OUR FAMILY

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
Follow Us
New On Instagram
bottom of page